Hogyan működik?

Miért jó ez Nekem?

Szerezzen néhány perces munkával ingyenes reklámot az Ön pszichológiai témával foglalkozó weboldalának!

Oldalunkon minden regisztrált felhasználó helyezhet el pszichológiai, vagy bármilyen az élettel kapcsolatos témával foglalkozó írást, melyben a saját weboldalára mutató linket helyezhet el, lehetőséget adva ezzel az olvasóknak, hogy eljussanak az oldalára. A weboldalának reklámozásának egy hasznos kiegészítője lehet, ha oldalunkat használja, mivel egyik szempontból Önnek értékes linket biztosítunk az oldalunkról, a szabályok kialakítása és betartása segítségével, másik oldalról pedig a keresőkben az oldalunk helyezésének folyamatos javításával az Ön oldalára is könnyebben rátalálhatnak az itt elhelyezett bejegyzések segítségével.

Milyen a jó link? :

A link (az Ön weblapjára mutató hivatkozás) akkor lehet értékes a keresőkben történő rangsorolás szempontjából, ha értékes oldalról (magas PR érték) pszichológiai témájú, egyedi szövegkörnyezetből mutat az Ön weboldalára, lehetőleg az ön reklámozni kívánt tevékenységét kifejező kulcsszóval.

A részletek kifejtése nem az oldal tárgya, ezért inkább nézzük mit kell tennie és hogyan szerezhet az Ön oldala is ilyen minőségi linket a Pszichológus Budapesten – LinkBlog segítségével?

  • Írjon egyedi tartalommal egy rövid hírt, cikket vagy szolgáltatás leírást az oldalra. Mivel a link szövegkörnyezetét Ön alakítja ki ezzel, ezért érdemes akár ennél hosszabb szövegeket is készíteni, de mindenképp ügyeljen, hogy a szöveg egyedi legyen!
  • Tegye az oldalára mutató linket a szövegkörnyezetbe írt, Önnek megfelelő kulcsszóra! Ezt mindenképp érdemes megfontolni, hiszen az Ön érdeke, hogy releváns kulcsszó mutasson az oldalára!
  • Használja a bejegyzések szerkesztése során a címet, leírást és kulcsszavakat!
  • Használja a címkéket a bejegyzéseknél! A címkék használatával elérhető, hogy az oldalon belüli navigációt az olvasóknak megkönnyítsük.

Ezen néhány gyakorlati tanács felhasználásával megírt bejegyzések segítségével az Ön oldalának mutatói is növekedhetnek és ezzel a látogatók száma is gyarapodhat!

Hogyan szerezhetek az oldalamra mutató linkeket?

Kérem, hogy a regisztráció és a használat előtt mindenképp olvassa végig a Szabályzatot, ahol részletesen elolvashatja mire figyeljen a szövegek írása közben. A szabályok betartása mindkét fél érdeke, hiszen csak ezzel biztosítható az oldal célkitűzése.

A hirdetését egy közös ajánló oldalon írhatja meg, ahol több más oldalra is kihelyezheti reklámszövegét!

Az új, egyszerűsített ajánló oldalt a következő helyen találja: >>> Link 303 <<<

Mit tegyek ha elakadtam és segítségre van szükségem?

Amennyiben a bejegyzések szerkesztése közben elakadt és segítségre lenne szüksége, kérem írja le minél pontosabban, hogy hol akadt el, miben várja segítségünket vagy milyen hibát észlelt. Ezt a legegyszerűbben a Kapcsolat oldalon teheti meg, az űrlap használatával.

Eredményes bejegyzés-szerkesztést és Reklámozást kíván a Pszichológus Budapesten LinkBlog !