Szervezetfejlesztés vezetői workshop

Mivel egy cég a struktúrán és folyamatokon túl emberek egy csoportja, így a szervezet fejlesztésében rájuk támaszkodunk, és olyan munkakörnyezetet hozunk létre, amelyben szeretnek dolgozni, és ezáltal a legjobban képesek teljesíteni.
Ennek létrehozásában a vezetőknek van nagy szerepe, így a vezetői workshop alapozza ezt meg azáltal, hogy újfajta üzleti gondolkodásmódot ad, amivel teljesen más döntéseket fognak hozni, mint korábban. Ez a gondolkodásmód segít, hogy bizalmat építsenek csapaton belül, hogy inspirálni tudják a munkatársakat is és a piac felé is így tudjanak kommunikálni, illetve innovatív környezetet tudjanak teremteni, amelyben a munkatársak önként járulnak hozzá a cég fejlődéséhez.
Mivel ezek kissé megfoghatatlan témák, ezért tudományos alapokra helyezzük mindezt, vagyis az emberi működésre alapozzuk – ahogy tesszük ezt már a marketing, sales vagy HR területén – és üzleti példákon keresztül vezetjük a workshopot. A Business Performance Kft. buztosítja a cégek számára az erős szervezeti kultúrát.